Алибашев бил по масата пред спортни деятели, задето си казали мнението

            Заместник-кметът Митхат Алибашев не сдържал нервите си и започнал да бие по масата по време на обсъжданията за номинациите „Спортист на годината“. Това разказаха „на ухо“ присъстващи в залата, които останали стъписани от липсата на контрол у управленеца. А изтърването на нервите му дошло, след като някои от треньорите изразили несъгласие с подредбата на най-добрите ни спортисти. Тези от тях, които са дълги години в спорта и са видяли какво ли не, смятат, че класирането трябва да започне с олимпийските спортове, а в случая със Севлиево точно те били пренебрегнати. Треньорите недоумяват още по какви критерии е станало класирането, затова някои от тях не са били в залата и по време на награждавнето на техни спортисти. Без отговор обаче остава въпроса какво ги притеснява и защо не застанат с имената си, за да кажат гласно възраженията си относно „Спортист на годината“.

10 thoughts on “Алибашев бил по масата пред спортни деятели, задето си казали мнението

 1. До колкото си спомням герберите го наследиха като заместник кмет от вас

  • Наследсвото безспорно е безценно! Само че има една подробност. При предишното управление заместника нямаше правомощия и управляваше измислен отдел. Сега обаче явно е спечелил доверието и симпатиите на местната власт, щом му повериха такова важно направление – образование, култура, здравеопазване! Области в които господина няма нито практически опит, нито образователен ценз. Всъщност съмнително е дали доверието или необходимостта от мнозинство в общинска зала е причината довела до облагите на Алибашев. Факте е обаче, че това политическо назначение допуснато от местните управници сега, е за сметка на толкова важно перо в сферата на общинското управление!

 2. от това му кметуване го чешат нервите. тежко на спорта ни.в.христов щеше да дава пари от футбола.ни футбол ни спорт .до края на мандата и община няма да има.ще сме квартал на габрово

 3. Момчето е младо и има ценз.Има и практически опит да управлява….. само,че кого? Да му берат срама тези,които го вкараха във властта. Пази боже сляпо да прогледа-казал Алеко.То на турски сигурно няма такава поговорка.Може и да има,ама сигурно звучи по така….То и за това наскоро Областната Управа обяви конкурс с подобно заглавие/едвали в негова чест/… Ама нейсе!

 4. Ашкоолсун, Митхат, машалла!
  Бий комунягите по тиквите! Сега заместник, скоро-кмет! Инш аллах!

  • Ей , Венков да не си сменил вярата ? Не че нещо но ти така си лижеше дупета и преди .

 5. Когато една община се управлява от хора с ограничени възможности ,даже и червейчетата намират своето достойно място . Тъпото е че всячески се опитват да ни накарат да лазим под тях. Не осъзнали ролята си, акумулират страха на хората и осмърдяват колоарите въпреки изобилието на дезодоранти и гел по себе си .Когато Стойков управляваше ,този заместник кмет си стоеше мирно в стайчката , защото капацитета му не е за показ . Сега е един от най – значимите корифеи на администрацията , защото всички наоколо управленци са лаици.

 6. Когато става въпрос за постиженията на децата ни , не съм съгласна някой си кух заместник кмет , който не знае къде се намира спортната зала да определя реда за номинации. Треньорите са хората които най- добре могат да отсъдят това . И крайно време е цялата гилдия да се събере и закове правилата за номинации.

 7. Що бе Алибаша много обича спорта- в отдел “човешки ресурси” спортува “пиене на кафенце” или “гребане с лъжица в паница” със задължителен елемент “муфтакис” – последният спорт го практикува дето го поканят или дето се натисне да го поканят! Ха!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>